BELEDİYE BAŞKANIMIZ RESTAURANT AÇILIŞI YAPTI

30.05.2014/21:46
Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI ilçemizde hizmet verecek olan Bizye Restaurantın açılışını yaptı.            Kırklareli yolu üzerinde bulunan Bizye Restaurantın açılış kurdelesi Belediye Başkanımız Sedat Balkı ve işletme sahibi Nail TANYERİ tarafından kesildi. Açılışta konuşan Başkan Balkı, hizmet sektörünün önemine işaret etti. Balkı “ Öncelikle burada bulunan herkese hoş geldiniz diyorum. İlçemizin önemli ihtiyaçları arasında bulunan yiyecek sektöründe hizmet verecek bu güzel işletmemizin kentimize önemli katkılar sağlayacağı düşüncesindeyim. Bu tür işletmelerde insanlar sadece karnını doyurmuyor, aynı zamanda işe ihtiyacı olan birçok vatandaşımız ve onların aileleri de buradan istifade edecek. İşletmenin açılmasına vesile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Allah bol kazanç versin hayırlı, uğurlu olsun” dedi.            İşletme sahibi Nail TANYERİ’de işletme ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları kaydetti. “Öncelikle açılışımızı onurlandıran başta Belediye Başkanımız Sedat BALKI ve Başkan Yardımcımız Yavuz TEZCAN olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Restaurantımızda sabah kahvaltısı, brunch, ızgara çeşitleri, çevirme, kuzu tandır ve zeytinyağlı yiyeceklerimiz bulunacak. Ayrıca bünyemizde bulunan kapalı ve açık salonlarda nişan ve düğün törenleri ile kamu ve özel işletme toplantıları gibi organizasyonları da yapacağız” dedi.
Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi