BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SEDAT BALKI HALKI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

08.04.2015/16:31

Belediye Başkanımız Sedat BALKI , göreve başlamalarının birinci yılında düzenlemiş olduğu Halkı Bilgilendirme Toplamtısı bugün kapalı düğün salonunda yapıldı.

Toplantıya belediye birim müdürleriyle birlikte katılan Başkan Sedat BALKI, bir yıllık zaman sürecinde yapılan icraat ve faaliyetleri görsel sunumla birlikte anlattı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesinin  ardından başlayan toplantıda Başkan Balkı önce kıs bir konuşma yaptı.BALKI yaptığı konuşmasında şunları söyledi ;

"Sevgili Vizeliler ! 30 Mart 2014 günü gerçekleşen yerel seçimlerde sizlerin oylarınızla ben Belediye Başkanı, 11 arkadaşımızda Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Resmi olarak (mazbatalarımızı aldığımız) göreve başladığımız 7 Nisan 2014 tarihinden itibaren tam bir yıl geçti.Bir yıllık zaman zarfında neler yapabildiklerimizi sizlere anlatmak istedik. Yapabildiklerimiz ve uygulamalarımız hakkında sorular sorarak bilgi edinebilceksiniz.Bir yıl boyunca Belediye Meclisini oluışturan değişik partilerden arkadaşlarımızla Vize hakkında aldığımız tüm kararları oybirliği ile aldık. Bunu niçin söylüyorum,n,belediye meclisinde alınan tüm karrlarda hiçbir zaman siyasi menfaat gözetmeden sadece Vizeyi düşündüğümüzü vurgulamak için söylüyorum.Elbette bazı eksikliklerimiz var.Elimizdeki imkanlarla en iyisini Vizemiz için yapmaya çalışıyoruz. dedi. Açılış konuşmasının ardından Başkan Sedat BALKI bir yıl içinde yaptığı faaliyetleri görsel destekli bir sunum ile anlattı. Toplantı sonunda katılımcıların sorularını tek tek yanıtlayan Başkan BALKI tüm katılımcılara ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya Belediye Başkanı Sedat BALKI ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Sadık AYKANAT, Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri KORKMAZ, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nejat KUBANÇ, mahalle muhtarları, Vize Haber Gazetesi Sahibi Nihat DEMİREL ve vatandaşlar katıldı.

Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi