Vizeli Anneler Gönüllerince Eğlendiler

13.05.2014/18:19

Belediyemiz tarafından organize edilen Anneler Günü eğlence programı 12.05.2014 Pazar akşamı saat 20.00’da Belediye Kapalı Düğün Salonunda yapıldı.

Anneler günü eğlence programında Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz TEZCAN ve Meclis Üyeleri eşleri ile birlikte misafirleri kapıda karşıladılar. Gelen tüm misafirlere günün anısına karanfil ve hediye takdim ettiler.

Vizeli bayanların büyük ilgi gösterdiği ve çok kalabalık katılımın yaşandığı gecede Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI yaptığı açılış konuşmasında; “Annelerimiz için düzenlediğimiz geceye hepiniz hoş geldiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Milletimizin bekası için hayırlı evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Daha sonra Başkan Balkı salonda bulunan annesinin elini öperek anneler gününü kutladı. Gecede ilk olarak sesi ve farklı yorumuyla Vize’li anneleri coşturan Pınar Güçlü sahne alarak birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı. Ardından ise O Ses Türkiye Yarışması Yarı Finalisti Tuğçe Tellioğlu sahne aldı. Tuğçe Tellioğlu seslendirdiği şarkılarıyla tüm annelerimize eğlenceli dakikalar yaşattı.

Programın sonunda gecede sahne alan sanatçılara çiçek takdim edildi. Eğlenceye katılan bayanlar; “Bu anlamlı günde bizlere güzel bir eğlence programı hazırlayan ve bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Sedat BALKI’ya teşekkür ederiz” dediler.

Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi