Vize Belediye Başkanı Sayın Sedat BALKI Görevine Başladı

03.04.2014/21:04
30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Vize Belediye Başkanı olarak seçilen Sedat BALKI, 03 Nisan 2014 tarihinde Vize Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan törenle, Vize İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayda Taş Çelik’ten mazbatasını aldı. Mazbata Törenine Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent BELEN, İl Başkanı Şaban SAVAŞAN, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis YAVUZ, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet BAYRAM, Kıyıköy Belediye Başkanı Ahmet BORA, Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI, partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Mazbatasını alan Vize Belediye Başkanı Sayın Sedat BALKI ve beraberindekiler daha sonra yürüyerek Belediye Binasına geldiler. Burada yapılan dualar ve kesilen kurbanın ardından Belediye Başkanı Sayın Sedat BALKI makamına çıkarak gerçekleştirdiği konuşmasında; ” Seçim sürecinde bana ve ekibime güvenerek destek veren tüm Vize halkına teşekkür ederim. Sizlerinde bildiği gibi Belediyeler halka hizmet eden kurumlardır. Biz bu hizmeti daha iyi yapacağımıza inandık. Bu günden itibaren Vize ilçemizi daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız. Ben artık partili partisiz herkesin Belediye Başkanıyım, kapımız tüm Vizelilere açık” dedi.
Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi