Yaz Dönemi Spor Kursları Başladı

24.06.2014/07:05

Belediyemiz tarafından organize edilen yaz dönemi spor kursları bugün başladı. İlçemiz Ziraat Parkının yanında bulunan spor kompleksinde toplanan kursiyerlere beden eğitimi öğretmenleri tarafından kurs hakkında bilgiler verilerek yaş gruplarına göre kategoriler oluşturuldu. Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI; Belediyemiz tarafından çocukların yaz tatillerini eğlenerek ve faydalı aktiviteler yaparak geçirmesini sağlamak amacıyla talepler doğrultusunda ücretsiz olarak yaz spor kursları düzenledik. Voleybol, tenis, basketbol, kickbox ve futbol branşlarında düzenlemiş olduğumuz kurslara her yaş grubundan katılımcılar mevcut. Voleybol Kursu; Pazartesi,Çarşamba,Cuma günleri 09.00-12.00 ve 17.30-19.30 saatleri arasında; Tenis Kursu hafta içi Çarşamba 17.00-22.00 -Perşembe 09.00-14.00 saatlerinde ; Basketbol Kursu Çarşamba, Cuma 11.00-13.00 -  16.00-18.00 saatlerinde; Futbol Kursu Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri 16.45-18.15 saatlerinde; Kickbox Kursu ise Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde olacak. Voleybol ve Tenis kursu Spor Kompleksinde, Basketbol ve Kickbox kursu ilçemiz Kapalı Spor Salonunda, Futbol kursu ise ilçemiz Mehmet Akif Mahallesinde bulunan halı sahada yapılacak. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor alanlarında ilerleyebilmeleri için elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Tüm katılımcılara başarılı ve güzel bir kurs dönemi geçirmelerini diliyorum. dedi.

Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi