VİZE ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKANIMIZ SEDAT BALKI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

30.05.2014/21:59
İlçemiz Anadolu Lisesi Müdürü Şenol ÇETİN ile Edebiyat öğretmenleri Şirin Gözde TEZCAN ve Serpil ÇELEBİ, Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.        2005-2006 eğitim öğretim yılında açılan Vize Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Festival Dergisinin 1. Sayısı çıktı. İlk sayısından yayınlanmasının ardından Anadolu Lisesi Müdür ve öğretmenleri derginin basılmasında büyük destek veren Belediye Başkanı Sedat BALKI’yı makamında ziyaret ederek dergi hediye ettiler ve desteğinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Anadolu Lisesi Müdürü ÇETİN dergiden 500 Adet bastırıldığını, kamu kuruluşları ve esnaflara dağıtılacağını, dergi önümüzdeki eğitim öğretim yılında ise ilk dönem ve ikinci dönem olmak üzere yılda iki defa bastırılacağını belirtti. ŞENOL ayrıca derginin içeriğinde bulunan yazıların, fotoğrafların ve karikatürlerin öğrencilerin kendileri tarafından hazırlandığını söyledi.

Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI’da dergiyi çok beğendiğini belirterek; “Derginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi