ArifeBekirUğurlu İ.Ö.O Öğrencilerinden Belediyemize Ziyaret Gerçekleştirildi

05.11.2014/23:26
İlçemiz Arife Bekir UĞURLU İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın H.Yavuz TEZCAN’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında birtakım temennilerde bulunan çocuklar hazırlamış oldukları soruları arasında ilçemizde bulunan tarihi binaların koruma altına alınarak restore ettirilmesini ve ilçemizde oyun alanlarının arttırlmasını talep ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı H.Yavuz TEZCAN çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek; Çocuklarımızın istekleri çok güzel. Taleplerinize yönelik çalışmalarımız projelerimiz kapsamındadır. Bu doğrultuda projelerimizi arttırmayı hedeflemekteyiz. İlçemizin her geçen gün daha üst bir seviyede bulunması için Vize Belediyesi olarak her zaman çalışmalarımıza en iyi şekilde devam ediyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için gerek eğitim alanında gerekse sosyal ve kültürel alanda her zaman yanlarındayız. Tüm çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

shell