Yaz Spor Kursları Düzenleniyor

11.06.2014/15:52
Vize Belediye Başkanlığı  tarafından ilçemizde ki öğrenci ve yetişkinlere yönelik ücretsiz yaz dönemi spor kursları açılıyor. Öğrencilerin tatil döneminde hem kaliteli vakit geçirmeleri hem de sportif faaliyetlere katılarak sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla 3 ayrı branşta kurslar açılacak. Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI; Vize Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman önem veriyoruz. Öğrencilerimize ve yetişkinlere özel olarak açacağımız kurslar kapsamında Voleybol, Tenis ve Futbol branşları yer alıyor. Temmuz Ay’ı boyunca kurslarımız devam edecek. Hafta içi 3 gün Voleybol ve Futbol, 2 gün de  Tenis kursu olacak. Voleybol ve Tenis Kursu Ziraat Parkı’nın orada bulunan Atatürk Spor Kompleksi’nde Futbol Kursu ise ilçemiz Semt Sahası’nda gerçekleştirilecek. Kurs saatleri kayıt yaptıran kişilerin yaş gruplarına göre belirlenecek. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal,kültürel ve spor alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri  için Vize Belediyesi olarak elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Düzenlemiş olduğumuz yaz dönemi spor kurslarına kayıtlarını yaptırmak isteyenler 22.06.2014 tarihine kadar Belediyemiz Halkla İlişkiler Birimi’ne başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Yaz Spor Kursları 23.06.2014 tarihinde başlayacaktır.

Temiz Bir Vize İçin Çöp Konteynerları Yıkanıyor