Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

21.11.2014/22:27

Öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği için en büyük hizmeti güç koşullarda ve ekonomik zorluklar altında vermektedirler. Aydınlık düşüncelerinden ve sevgi dolu yüreklerinden güç alarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı büyük bir özveriyle yetiştirmektedirler. Şüphesiz ki eğitimde en önemli unsur öğretmenlerimizdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'te Başöğretmenlik ünvanını kabul etmiş ve '' Benim asıl kişiliğim öğretmenliğimdir. Ben milletimin öğretmeniyim.'' sözünü söyleyerek eğitimin ve öğretimin önemini vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere edebiyete göç eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarken ilçemiz ve köylerinde olmak üzere ülkemizin her köşesinde görevini fedakarca ve aydınlık bir şekilde yürüten tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

Sedat BALKI

Temiz Bir Vize İçin Çöp Konteynerları Yıkanıyor