VİZELİ ANNELERİMİZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

10.05.2015/20:43
Belediyemiz tarafından organize edilen Anneler Günü Eğlence Programı 09.05.2015 Cumartesi akşamı saat 20.30'da Belediye Yazlık Düğün Salonunda yapıldı. Anneler Günü eğlence programına Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI,eşi ile birlikte misafirleri kapıda karşılayarak gelen tüm misafirlere günün anısına hediye takdim ettiler.Vizeli bayanların büyük ilgi gösterdiği ve çok kalabalık katılımın yaşandığı gecede Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI yaptığı açılış konuşmasında; Annelerimiz için düzenlediğimiz geceye ehpiniz hoşgeldiniz.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Mileltimizin bekası için hayırlı evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin annelere gününü kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum dedi.Gecede ilk olarak Grup BERDUSH sahne alarak seslendirdikleri şarkılarıyla klatılımcılara eğlenceli anar yaşattı. Konser sonunda Belediye Meclis Üyesi Sayın Aynur ÖZBİRGE Grup Berdush'a çiçeklerini takdim ederek teşekkür etti. Ardından sesi ve farklı yorumuyla Vizeli anneleri coşturan Pınar GÜÇLÜ sahne aldı ve gecede tüm annelrimize ğlenceli anlar yaşattı. Geceye kaytılan değerli anneler tarafından çekilişlerin kurası gerçekleştirilerek çekilişleri kazanan şanslı annelere hediyeleri takdim edildi. Programın sonunda sanatçıya ve Fa Organizasyon ekibine Belediye Başkanımızın eşi Sayın Türkan BALKI çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Eğlenceye katılan bayanlar; Bu anlamlı günde bizlere güzel bir eğlence programı hazırlayan ve bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Sedat BALKI'ya teşekkür ederiz dediler.
Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi