CıttaSlow Turizm Potansiyelinin Arttırılması Projesinin Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

11.04.2014/00:14

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi’nde 11.04.2014 Cuma günü saat 14.00’da Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteklemiş olduğu CıttaSlow (Sakin Şehir) Turizm Potansiyelinin Arttırılması isimli projenin kapanış kokteyli gerçekleştirildi. Toplantıya  Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI, Belediye Meclis Üyeleri, basın mensubu ve davetliler katıldı. Proje kapsamında  Vize Belediyesi CıttaSlow Proje Sorumlusu Müge TOKUŞ tarafından  yapılan faaliyetler ve projenin tanıtımı  anlatılarak  Sakin Şehir konulu bilgilendirme yapıldı. Ardından  Kırklareli Üniversitesi Öğrenim Görevlisi Ali ÇAKIR tarafından proje kapsamında yapılan kitapların tanıtımı yapıldı. Proje kapsamında basımı gerçekleştirilen kitaplar; CıttaSlow VİZE, Slow Food Trakya Vize, Vize İlçesi’nin Turizm Coğrafyası ve Tarihi Değerleri, Kırklareli Manileri, Kırklareli Bilmeceleri ve çocuklara yönelik Vize ilçesinin tarihi ve turistik değerlerini de tanımalarına yardımcı olacak Açıklamalı Çocuk Boyama Kitabı. Proje sunumunun ardından katılımcılar tarafından kokteyl e geçilerek toplantı sona erdi.

Haber Fotograf Galerisi
Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi Haber Galerisi