23.11.2015/23:58

ÖĞRETMENLERİMİZ, ÜLKEMİZİN GEELCEĞİ İÇİN EN BÜYÜK HİZMETİ GÜÇ KOŞULLARDA VE EKONOMİK ZORLUKLAR ALTINDA VERMEKTEDİRLER. AYDINLIK DÜŞÜNCELERİNDEN VE SEVGİ DOLU YÜREKLERİNDEN GÜÇ ALARAK GELECEĞİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZI BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE YETİŞTİRMEKTEDİRLER. ŞÜPHESİZ Kİ EĞİTİMDE EN ÖNEMLİ UNSUR ÖĞRETMENLERİMİZDİR. CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU; ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E BAŞÖĞRETMENLİK ÜNVANI VERİLMİŞ VE ''BENİM ASIL KİMLİĞİM ÖĞRETMENLİĞİMDİR.BEN MİLLETİMİN ÖĞRETMENİYİM.'' SÖZÜNÜ SÖYLEYEREK EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN ÖNEMİNİ VURGULAMIŞTIR. BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE BAŞTA BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK OLMAK ÜZERE EDEBİYETE GÖÇEDEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLA ANARKEN İLÇEMİZ VE KÖYLERİNDE OLMAK ÜZERE ÜLKEMİZİN HERKÖŞESİNDE GÖREVİNİ FEDAKARCA VE AYDINLIK BİR ŞEKİLDE YÜRÜTEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ İÇTENLİKLE KUTLUYOR, SAYGILARIMI SUNUYOREUM.

SedatBALKI

Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı