19 MAYIS’IN 100. YILI COŞKU İÇİNDE KUTLANDI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün Ümidim Gençliktedir” diyerek gençlere armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100.Yılı ilçemizde büyük coşku içerisinde kutlandı. Tören için 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 09.30’da Tören Alanında bulunan Atatürk Anıtına, Vize Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Çeleng sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Liseler tarafından 19 Mayıs ve Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı için hazırlanan çeşitli gösteriler yapıldı. Kutlamalar okullar arası çeşitli spor etkinliklerinde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. Törene Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Aykut Güleç, Belediye Başkanı Ercan ÖZALP, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Çakmak, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kuruluşlarının Müdürleri, Muhtarlar, Öğretmen ve Öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.