İNCEKORU MESİRE ALANI PROJESİ'NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vize Belediye Başkanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliği programı kapsamında yapılmış olan İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı Düzenlemesi açılış töreni 28.06.2021 tarihinde saat 17.00’da gerçekleştirildi. Açılış programına Vize Kaymakamı Sayın Elif Canan TUNCER, Belediye Başkanımız Ercan ÖZALP, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ercan ÖZALP; öncelikle tüm katılımcılara hoşgeldiniz diyorum. Belediyemiz ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliği programı kapsamında yapılmış olan projemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Toplam da 557.981,20 bütçe ile Belediye ve Ajans ortaklığında yapılan projeyi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgenin doğa ve kültür turizmi adına bir cazibe merkezi haline dönüştürülebilmesine katkı sağlayacak yenileşmelerle birlikte projenin içerisinde doğal yaşam ile uyumlu bir kamp alanı ve çevre düzenlemesi çalışması gerçekleştirilmiştir. İncekoru’nun sağlıklı bir şekilde işletilebilmesi için belediye tarafından yerel bir işletmeye kiralanması planlanmaktadır. İşbirliği kapsamında gerçekleştirdiğimiz projede Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut ŞAHİN’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha nice projeleri birlikte gerçekleştireceğimize inanıyor, güzel günler diliyorum. dedi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilerek katılımcılara ikram gerçekleştirildi ve açılış programı sona erdi.