VİZE BELEDİYESİ 100. YIL SOSYAL TESİSLERİ YAPIMINDA SONA YAKLAŞILIYOR

Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen 100. Yıl Sosyal Tesisi Projesi kapsamında kapalı ve açık düğün salonu yapımı hızlı bir şekilde ilerliyor.

Belediye Başkanımız Ercan ÖZALP; projemizi ilçemizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hazırlıyoruz. Vizemiz için büyük ihtiyaç halinde olan 100. Yıl Sosyal Tesisleri ile ilçemize 1000 m2 kapalı alan, 1000 m2 açık alan üzerinde 1500 kişi kapasiteli bir tesis yapımı gerçekleşecek.
Yüzme havuzunun da yer alacağı tesisi düğün salonu olarak kiralayacak kişi hem kapalı alanı hem yazlık alanı kullanabilecek. Tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup halkımızın hizmetine sunulacaktır. Vize Belediyesi 100.Yıl Sosyal Tesislerini en kısa sürede yapımını tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. dedi.

Fotoğraf Galeri