VİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Başkanın Öz Geçmişi
  1. Mülkiyeti Belediyemize ait Mehmet Akif Mahallesi, Karakoçak Mevkiinde 263 Ada 5 Parselde  bulunan Gençlik Kampı Demirbaşları ile Birlikte   Kiralanması, 7.838,08m2 arsa alanı  ile birlikte 704 m2 kapalı alan olarak  toplam 14 Adet dinlenme birimi (toplam 22 oda)+ 2 adet sergi binası (toplam 8 sergi odası)+ 1 adet danışma+ 1 adet yemekhane+ 1 adet wc+ 1 Adet seramik fırını  bulunan Gençlik Kampı   şartnamesi dahilinde  kiralanmasının 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45.Maddesine göre Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) suretiyle 8 yıl müddetle kiraya verilecektir.

1. Kiralaya verilecek olan yerin  geçici teminatı, ihale gün ve saati aşağıda belirtilmiştir.

1. Kiralama ihaleleri aşağıda belirtilen gün ve saatte, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

1. İhaleye katılmak isteyenlerin dilekçeleri ile birlikte;

-Başvuru Dilekçesi

-Belediye veznesine yatırdığına dair Geçici Teminat Makbuzu veya 2886 Sayılı Kanuna

Uygun teyitli teminat mektubu.

-Kanuni ikametgâhlarını gösterir belge.

-Tebligat adresini gösterir belge.

-Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

-Noter tasdikli imza beyannamesi.

-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

-Vekâleten gireceklerde Noter Tasdikli Vekâletname ve İmza Sirküleri.

- Daha önce  otelcilik veya pansiyon işletme  faaliyetinde bulunmuş olduğuna dair belge veya

Eğitim ve kurs belgesinin bulunmuş olması.

- Bağlı bulundukları Ticaret ve Sanayi Odası veya Meslek Odası Kaydı.

Oda kaydı bulunmaması durumunda sözleşmeyi takip eden 2 ay içinde oda kayıt belgesi yaptırarak, Yazı İşleri Müdürlüğüne sunmaları gerekmektedir. Aksi takdirde sözleşmesi fesh edilecektir.)

- Belediyemize borcu olmadığına dair belgelerini Belediye Yazı işleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gereklidir.

1. İhale ile ilgili şartname mesai saatleri dâhilinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir veya 500.00 TL bedel karşılığında satın alınabilir.

1. Kiralama ihalesine katılacak olan isteklilerin geçici teminatlarını, ihale günü  saat: 12.30’a  kadar Belediyemiz veznesine yatırmaları gerekmektedir.

1. İsteklilerin İhale gün ve saatinden önce yukarıda istenen belgeleri Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir. İsteklilerin ihale saatinde ihalenin yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerekmektedir. İhalelere posta ile müracaat halinde postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

KİRALANACAK YERİN BİLGİLERİ

Kiralama                                Aylık                 %3 Geçici

Mahallesi              Cadde/Sokağı                 Niteliği         Süresi     Muhammen Bed.       Teminat           İhale Tar.ve Saati

Mehmet Akif Mah.   Karakoçak Mevkii        Gençlik Kampı  8 Yıl           15.000,00- TL          43.200,00- TL     21.06.2022- 14.00 263 Ada 5 parsel