Haberler

GEÇİCİ SOKAK HAYVANLARI BAKIM EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇILDI

Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış töreni 19 Mart 2024 tarihinde saat 13.00’da gerçekleştirildi.

Image

Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış töreni 19 Mart 2024 tarihinde saat 13.00’da gerçekleştirildi. Açılış törenine Kırklareli Vali Yardımcısı Sayın Mahmuthan ARSLAN, Kırklareli Milletvekilleri Fahri ÖZKAN ve Vecdi GÜNDOĞDU, Vize Belediye Başkanı Ercan ÖZALP, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Açılış konuşmalarının ardından protokol tarafından kurdele kesilerek Rehabilitasyon Merkezi gezildi. 
Belediye Başkanı Ercan ÖZALP; Bugün burada biraraya gelerek halkımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 5 dönümlük arazi üzerine inşa ettiğimiz Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizde kedi ve köpek üniteleri, hasta hayvan bakım üniteleri, müşahade alanı, ameliyathane ve gezinti alanları yer almakta olup içeride alttan ısıtma sistemi bulunmaktadır. Burada ki can dostlarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda bakımlarının yapılabileceğini belirterek tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde nefes alan her cana kıymet veriyoruz ve sahip çıkıyoruz. dedi.