Haberler

VİZE BELEDİYESİ 100. YIL SOSYAL TESİSLERİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış töreninin ardından Vize Belediyesi 100.Yıl Sosyal Tesisleri temel atma töreni ilçemiz festival sahasında yapıldı.

Image

Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış töreninin ardından Vize Belediyesi 100.Yıl Sosyal Tesisleri temel atma töreni ilçemiz festival sahasında yapıldı. Kırklareli Milletvekilleri Fahri ÖZKAN ve Vecdi GÜNDOĞDU, Vize Belediye Başkanı Ercan ÖZALP, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşların katılım sağladığı törende açılış konuşmalarının ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.
Vizemiz için büyük ihtiyaç halinde olan 100. Yıl Sosyal Tesisleri ile ilçemize 1000 m2 kapalı alan, 1000 m2 açık alan üzerinde 1500 kişi kapasiteli bir tesis yapımı gerçekleşecek. Yüzme havuzunun da yer alacağı tesisi düğün salonu olarak kiralayacak kişi hem kapalı alanı hem yazlık alanı kullanabilecek. Tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup halkımızın hizmetine sunulacaktır. Vize Belediyesi 100.Yıl Sosyal Tesisleri tüm halkımıza hayırlı olsun.


Fotoğraf Galeri