VİZE’Lİ ÜNLÜ KOREOGRAF UĞURKAN EREZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Image

Ünlü Koreograf ve Modacı Uğurkan EREZ 04 Kasım 2022 Cuma günü ilçemizi ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkanımız Ercan ÖZALP, Uğurkan EREZ’i makamında ağırlayarak ilçemize hoşgeldiniz dedi. Başkanlık makamı ziyareti ardından Adalet EREZ İlkokulunu ziyaret eden Sayın Uğurkan EREZ okulun öğretmen ve öğrencileri ile biraraya geldi. Uğurkan EREZ’i büyük sevgi ile karşılayan öğrenciler günün anısına fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler. Annesinin öğretmenlik yaptığı okulda ziyaretin ardından Belediye Başkanımız Ercan ÖZALP ve Uğurkan EREZ İlçemiz Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamımız Sayın Sedat ÖZDEMİR’in makamında Vize’yi çok sevdiğini ve ilçemizin birçok güzelliğe layık olduğunu belirten Sayın EREZ Kaymakamımız Sayın Sedat ÖZDEMİR’e teşekkürlerini sunarak görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanımız Sayın Ercan ÖZALP Uğurkan EREZ’i en kısa zamanda ilçemizde tekrar ağırlamak istediğini belirterek ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini sundu.